Marina Rinas

Jos kaipaat jotain uutta ja raikasta, tutustu Marina Rinaksen luoviin teoksiin. Ne lumoavat ja koskettavat, ovat täynnä keveyttä ja valoa. Marinan mosaiikkitaulut vievät sinut sukellukselle väririkkaaseen maagiseen satuun.

Marinan teosten salaisuus kumpuaa hyvin erilaisten tekniikoiden ja materiaalien yhdistelystä; kiehtovina kuvioina kankaalle asettuvat limittäin luonnonkivet, helmet, silkkitilkut ja jopa värjätyt munakuoren palaset. Lapsuudesta asti Marina on rohkeasti yhdistellyt erilaisia materiaaleja, kunnes löysi oman taiteellisen kädenjälkensä ja harmonian tunnun.

Marina Rinas on taiteilija ja tekstiilimuotoilija. Hän valmistui v. 2001 Pietarin teollisuusteknologian ja muotoilun yliopistosta sekä Helsingissä v. 2009 Metropolia Ammattikorkeakoulusta.

Marinan teokset hehkuvat elämää, ne säteilevät valoa ja väriä. Kukat ja yrtit näyttävät värähteleviltä, linnut ja peurat ikään kuin heräävät eloon, perhoset ovat valmiina lentoon.

Monet taitelijan työt ovat päätyneet yksityisiin kokoelmiin Suomessa, Saksassa, Virossa, Brasiliassa ja Venäjällä. Marinan taulut elävät vuodenajan, valon ja tunnelman mukaan ja ne täydentävät kodin sisustusta ainutlaatuisella tavalla.

Itse taulut ja niiden painokuvat laukuissa, repuissa, kasseissa, mukeissa, T-paidoissa ym. voit nähdä ja tilata taidestudio Colors of Finland –sivustolla.